Prisen var sat lidt op i forhold til andre onsdage, men det var der ikke noget at sige til. En perfekt andesteg med to pæne stykker til hver, dertil hvide, brune og franske kartofler, svedsker og rødkål.
Stort og småt om min hverdag, min familie, mine interesser - og indimellem lidt nostalgi.
onsdag den 7. november 2018
Andesteg på kroen
Menuen på Hasselager Kros onsdagsmenu var andesteg med ris a la mande som dessert. Vi bookede bord og stole for længe siden. Det skulle vise sig at være en fornuftig disposition, da der var mere end fyldt - der var dækket ekstra op i lokalet ved receptionen.
Prisen var sat lidt op i forhold til andre onsdage, men det var der ikke noget at sige til. En perfekt andesteg med to pæne stykker til hver, dertil hvide, brune og franske kartofler, svedsker og rødkål.
Jeg havde på forhånd fravalgt dessert og aftalt med pigerne, at jeg fik en kop kaffe i stedet. Den blev suppleret med to stykker kransekage.
En fik cola til maden, en anden en fik rødvin - den fejlede bestemt heller ikke noget.
Prisen var sat lidt op i forhold til andre onsdage, men det var der ikke noget at sige til. En perfekt andesteg med to pæne stykker til hver, dertil hvide, brune og franske kartofler, svedsker og rødkål.
Etiketter:
andesteg,
Hasselager Kro,
kaffe,
ris a la mande
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar