fredag den 16. marts 2018

Brunch og biograftur

I julegave fik vi af Morten og Jeanette et gavekort til en brunch. Det indløste vi i dag på Café Hack ved teateret. Det blev et positivt bekendtskab - en lækker brunch serveret af en sød tjener af hunkøn, suppleret med (for egen regning) en stor kop kaffe og et stort - eller i hvert fald højt - glas orangejuice.

Der var ymer med tilbehør, der var færøsk laks, der var krondyrspølse, der var håndlavet spegepølse fra Fru Møller, der var cremet røræg med bacon, der var lækkert brød samt pisket smør med rødbededrys, der var flere salgs ost og frugt og der var chokolade mousse med passionsfrugt. Lækkert, kan anbefales.

På flere vægge var der billeder af nogle af de mange gæster, som gennem tiden har besøgt cafeen i forbindelse med udsendelserne i radioen - blandt mange andre Flemming Poulsen, Brødrene Olsen, Tina Dickow, Niels Helveg Petersen, Peter AG, Ole Henriksen, Ulrik Wilbech, Søren Ryge, Susse Wold, Stig Elling og Lise Nørgaard.




Efter besøget hos Hack tog vi med letbanen til banegården og begav os til Bruuns Galleri, hvor vi havde bestilt billetter til klokken 14 i CinemaxX til filmen "Så længe jeg lever" om John Mogensen. Vi var der i god tid, så der var tid til at vi kunne tisse af og Susanne kunne købe lidt slik inden forestillingen.



Vi havde ikke helt samme mening om filmen. Jeg må erkende, at den ikke var det, jeg havde forventet - men måske ti gange bedre. Susanne syntes, filmen virkede noget rodet. Det gjorde jeg for så vidt også, men jeg vælger at tage det som udtryk for John Mogensens egen oplevelse af sit privatliv og sin karriere. Men en ting er sikker: Rasmus Bjerg gør det virkelig godt i rollen som John Mogensen.

Skuespillerne til andre roller som f.eks. Jørn Hjorting, Erhard Jakobsen, Johnny Reimar og Four Jacks'ene var virkelig valgt , så de lignede dem, de skulle ligne.

Tak for mad, Morten og Jeanette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar