søndag den 15. august 2021

Så blev Thea konfirmeret

I slutningen af april for fire-fem år siden ringede Thea til mig og sagde "Farfar, du kan godt sætte kryds i kalenderen den første maj. Altså i 2021, for da skal jeg konfirmeres". Corona gjorde dog, at konfirmationen måtte udsættes til i går.

Vi havde for længst bestilt værelse på Palads Hotel i Viborg til overnatning fredag-lørdag-søndag. Hotellet er indrettet i nogle tidligere fabriksbygninger midt i Viborg. Vi fik et lækkert værelse med køkken, boblebad og sauna - vi brugte dog ingen af delene.



Efter at være installeret på hotellet gik vi en lille tur i Viborg city og nød en kage og en kold sodavand på Espresso House.




Aftensmaden nød vi i hotellets restaurant - en Beuf a lá Leon. Jeg tror det er den lækreste og møreste bøf, vi nogensinde har smagt.


Lørdag morgen gik vi ad de næsten mennesketomme gader  og Latinerhaven til Viborg Domkirke, hvor konfirmationen skulle foregå klokken ti. 



Der var allerede ankommet en del konfirmander og familier samt en del flotte biler i alle størrelser til kørsel for konfirmanderne. Her blot en enkelt af dem.


Inden konfirmationen lykkedes det at få et billede af Pastor Trine og Thea.


Alt forløb planmæssigt, og da konfirmationen var overstået blev der taget billeder af konfirmanden og familien. Thea blev kørt i en "flyder" sammen med veninden Johanne.




En dejlig fest fulgte med lækker mad - tapas i rigelige mængder, oksekød, unghanebryst, dessert, vin og øl samt pizza som natmad.



Vi var tilbage på hotellet ved 21-tiden, noget trætte efter en rigtig god dag.


Vi var med toget hjem i morges klokken 0911 og hjemme ved 11-tiden. Jeg handlede lidt ind i Føtex på vejen hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar