fredag den 13. januar 2017

Logbogen

Hvad laver et billede af søfartsmuseets formands cykel på forsiden af et maritimt blad som Logbogen? Forklaringen findes i søfartsmuseets indlæg i bladet, som kom med posten i dag. Da Aarhus Havn sidste år flyttede fra Mindet til Vandvejen, kontaktede man museet for at høre, om det var interesseret i nogle gamle driftsrapporter, instruktionsskrivelser og meget andet guf - det var man naturligvis. Det hentede formand Karl Nøhr over flere gange ved hjælp af museets eneste køretøj - sin cykel. Og den har jeg sat på forsiden af januar-nummeret. 



Udover museets og bugserbåden Jakobs faste indlæg er der referat fra generalforsamlingen i november samt årsregnskabet. Så er der indlæg fra flere af mine faste leverandører: Ægteparret Sonne skriver om en tur til Hamburg Hafentage i 2016, selskabets formand Klaus, som har en fortid som skibsingeniør hos Århus Flydedok, skriver om en spændende nybygning fra værftet i 1982, og Per spinder en historie omkring billeder og annoncer i et parti gamle søfartsblade, som han har fundet i en genbrugsbutik i Rønde. 





Sammen med nogle småting og en hvervekampagne for nye medlemmer (der er boggaver på spil) blev det også denne gang til 28 sider - og så måtte jeg endda knække Sonnernes indlæg samt udskyde en artikel fra mig selv. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar