søndag den 1. januar 2017

Godt nytår

For første gang i mange år var vi hjemmefra nytårsaften - dog ikke langt hjemmefra. Nogle personer, som kalder sig "en flok initiativrige beboere", havde arrangeret spisning og samvær i fælleshuset. Prisen var 100 kroner for maden, drikkevarer skulle man naturligvis selv medbringe. Derudover skulle man medbringe en pakke til cirka 30 kroner til en pakkeleg efter spisningen. 24 beboere havde tilmeldt sig arrangementet.

Oplægget var, at man skulle møde klokken 1745, så vi kunne se og høre Hendes Majestæt Dronning Margrethe II af Danmarks nytårstale, men, men, men.... youSee gik i sort ved 1730 tiden og kom ikke op igen før omkring midnat, så der blev ikke nogen nytårstale.





Til gengæld nød vi maden, som bestod af en forret med rejer, asparges og en dressing lagt ind i en pandekage, som lå på en bund af frisk grøn salat. Hovedretten var glaseret skinke med flødekartofler og appelsin-rødkålssalat. Til dessert var der frugtsalat med råcreme.





Efter maden var der pakkeleg, som dog løb lidt løbsk, da alle pakker var valgt. Det skabte en del forvirring, da pakkerne skulle flyttes, når der blev slået en ener, og der var to raflebægre igang. Jeg fik ikke nogen pakke med hjem, men Susanne fik to lysestager.


Vi var hjemme ved 2230-tiden og var i køjerne lidt før midnat. Oppe klokken otte, og nu ligger middagsmaden i form af en flæskesteg i ovnen og dufter.

Godt nytår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar