søndag den 30. juli 2017

100 års fødselsdag

Hanne er søster til vor tidligere Baunevej-nabo Klaus. Steffi (Stephanie) er hendes datter. De bor i Schweiz. Mens vi boede på Baunevej, har vi nogle gange været sammen med dem et par nytårsaftener og nogle sommeraftener til lidt grillmad, salat og et glas vin. Senest var vi sammen med dem for ti år siden, hvor Hanne fyldte 50 og Steffi 30.

Begge piger elsker fest og samvær - og i år blev vi inviteret til sammenlagt 100 års fødselsdag. Den blev fejret i aftes på Hasselager Kro med cirka 40 gæster. 


I de mellemliggende ti år er Hanne blevet skilt, mens Steffi er blevet gift og nu har to drenge, Theo og Nicklas. De var begge med til festen og var meget tålmodige, når man tænker på, at de ikke forstod et ord af, hvad gæsterne sagde. 

Der var dækket flot bord med menukort, bordkort og velkomstsange.



Menuen var: Grillet hvid fisk på urtebund med dild topping og safransauce - helstegt oksefilet med langtidsstegte tomater, ristede svampe og råmarinerede bønner, hertil små stegte kartofler og sauce bordelaise - jordbær-gazpacho med is, chokolade og mandler. Natmaden var brød med pålæg og leverpostej, men den nåede vi dog ikke.

En fin fest med godt humør og sjove indslag fra værtinderne. For eksempel var der præmie til de gæster, som først havde svaret på invitationen. Susanne og jeg kom ind på en andenplads og fik tre plader Toblerone chokolade.



Tillykke til Steffi og Hanne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar