lørdag den 1. august 2020

Marius i Den Gamle By

Vi har Marius på ferie et par dage. Han er det eneste barnebarn, som endnu ikke har været en tur med i Den Gamle By, så vi benyttede det fine vejr til en tur derind.

Vi ankom sidst på formiddagen, hvor køen var ret kort. Efter at have besøgt legepladsen og gået lidt rundt, købte vi lidt at spise og drikke i Bendtsens Pakhus.








Herefter besøgte vi blandt andet legetøjsmuseet, bilforhandleren og et par andre ting, inden vi gik i udstillingen "Aarhus fortæller".





Her kom Marius i den strenge skole hos læreren fra middelalderen, kørte damplokomotiv, så film om Aarhus, kørte med mand, hestevogn og tog, kørte sporvogn, ringede fra en telefonboks og lærte århusijansk af Jacob Haugaard. 

Alt det gik rigtig godt, men da han skulle laste et containerskib gik det galt. Han satte alle containerne i samme side af skibet, så det kæntrede, og alle containerne røg i vandet.

Vi tilbød Marius en tur i en kapervogn, men det takkede han nej til.


Vi gamle valgte is, Marius valgte slikkepind, inden vi tog bussen hjem til eftermiddagskaffen. Vi havde tilsyneladende valgt et godt tidspunkt til besøget, for da vi forlod byen, stod der mange i kø for at komme ind.

Marius havde bestilt pizza til aftensmad, og han hjalp med at lave den - dog afbrudt af ringspil, stigegolf og ipad.




Se dagens billeder i dette Flickr-album

Ingen kommentarer:

Send en kommentar