torsdag den 19. november 2015

Generalforsamling

Der var i aften generalforsamling i Aarhus Søhistoriske Selskab. Arrangementet blev afviklet i Havnehuset og blev - traditionen tro - indledt med spisning, og menuen var - traditionen tro - en sildemad, efterfulgt af skipperlabskovs med brød, smør, rødbeder og skinkestrimler.



Generalforsamlingen blev - traditionen tro - afviklet i god ro og orden. Formand Klaus, menigt medlem Niels Kristian samt jeg selv var på valg, og vi stillede alle op igen. Vi blev genvalgt. Da et medlem af bestyrelsen døde tidligere på året, manglede vi et medlem til bestyrelsen. Her stillede Svend Ove op og blev valgt med stor applaus.

Efter generalforsamlingen fortalte formand Klaus om Århus Flydedoks historie. Klaus har i to omgange været ansat som skibsbygger og skibsingeniør på "Dokken" og kunne fortælle meget, også lidt mere end det, der står i værftets jubilæumsbog. Desværre kunne man ikke få computeranlægget til at virke, så vi måtte tænke os til alle Klauses dejlige billeder.

Det bliver sidste gang, vi holder generalforsamling på denne adresse. I slutningen af december flytter havnens administration, trafikkoordination og ledelsen til nye lokaler i Østhavnen.

Det hele sluttede lidt efter klokken 22, og så brugte vi en god halv time på at sætte borde og stole på plads efter os. Det pisseregnede, da jeg gik både til og fra bussen, så jeg var godt våd, da jeg kom hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar