mandag den 2. november 2015

Højtryksspuling

For et par uger siden blev vi fra boligforeningen adviseret, at vores hovedkloak skulle højtryksspules. Vi så eller hørte dog ikke til noget til den slamsuger, der skulle gøre det. Det har siden vist sig, at den var gået i udu.

I dag ville man så forsøge igen, og det ser ud som om, at det lykkes. Slamsugeren har i hvert fald været igang siden klokken 9 i morges.

For ikke at risikere, at badeværelse eller køkken blev højtryksspulet, skulle vi dække afløbet i gulvet med en klud og ovenpå den sætte en en spand fyldt med vand. Afløbet i køkkenvasken det samme, og så skulle der placeres en spand vand på toiletlåget. Indtil nu er det hele dog forløbet stille og roligt.

Det er en stor slamsuger, der foretager arbejdet, hjulpet af en stor haveslange på larvefødder. Jeg fik lov at tage et par billeder af køretøjet, da haveslangevognsføreren skiftede fra en kloak til en anden.




Jeg lader spandene stå lidt endnu, så jeg ikke risikerer, at der pludselig står en stråle mod loftet i badeværelset eller i køkkenet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar