onsdag den 24. april 2019

Logbogen

Jeg sendte bladet til trykkeren før påske, trykkeren afleverede bladet til Post Nord før påske. I dag lå mit eksemplar i min postkasse. Lidt uventet, idet vi normalt får post om fredagen, men påsken har tilsyneladende vendt op og ned på alle ting.

Forsiden er denne gang et af Pers billeder fra turen til Nordtyskland og Hamburg, bagsiden et foto fra gulvet på Naturhistorisk Museum.





Fra et indlæg på Facebook et hjemsendelsesbrev fra inspektionsskibet "Ingolf" til en Michaels familie. Jeg har fået lov at bruge indlægget mod at sende Michael et eksemplar af bladet.

En historie fra nettet fortæller om et skibs helt specielle møde med både datolinie og ækvator i forbindelse med et både dato-, århundrede- og årtusindeskifte.




En anden historie fra nettet er beretningen om, hvordan Maersk benytter halvdelen af et udbrændt skib til at bygge et nyt, og så kommer der nye afsnit fra Kaare om hans tid til søs




Per har skrevet en kort beretning fra den nyligt overståede tur til Nordyskland og Hamburg, ledsaget af nogle af de næsten 900 billeder, han tog på turen.



Endelig er der otte sider, der fortæller om den kommende Færøske Flagsejlads 2019, som afvikles i anledning af, at det i år er 100 år siden, at det færøske flag blev præsenteret offentligt. Syv gamle skibe besøger i den anledning flere danske havne, heriblandt Aarhus, hvor de kan ses den 27. og 28. maj.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar