fredag den 12. september 2014

Bedsteforældredag i Lokes børnehave

I dag var vi inviteret til bedsteforældredag i Lokes børnehave. Børnehaven er en skovbørnehave, den hedder Klintholm og ligger lidt udenfor Hammel. Vi var med bus til Hammel, hvor Jeanette hentede os og satte os af udenfor børnehaven.

Med lidt hjælp fra en af de voksne fandt vi Loke, som legede med en kammerat. Det fortsatte de med, mens Susanne og jeg gik rundt i området, som er præget af skov, bakker og krat og masser af tumleplads til ungerne. Ved bålpladsen blev jeg beværtet med en lille portion hjemmelavet æblekage. Loke kunne ikke lide æblekagen.


Efter en halv times tid blev der kaldt til frokost. Loke fandt sin madkasse, Susanne havde smurt madpakker til hende og mig, så vi spiste frokost sammen med Loke og et par af hans kammerater. Derefter legede vi lidt videre i det dejlige vejr.



Senere var vi sammen med Loke rundt og se bygningen med hylder, legerum og køkken. Foran et af vinduerne hang et stort edderkoppespind med masser af edderkopper, men den edderkop, som Loke har lavet, hang dog på en pind under loftet.



Til sidst viste Loke os, at han kan svinge i tov.


Klokken 1330 tog vi en taxa ind til Hammel. Netop som vi havde taget afsked med Loke, kom hans morfar, så Loke har haft selskab det meste af dagen.

Se dagens billeder i dette Flickr-album

Ingen kommentarer:

Send en kommentar