onsdag den 3. september 2014

Festuge?

Vi tog en tur til Aarhus for at se lidt på festugen. Men vi har nok været for tidligt på den, for der var stort set ingen festuge. Det blev til en strøgtur, hvor Susanne hos BR Legetøj købte en ny fodbold, som børnebørnene kan lege med, når de er her. 



Clemensbro og Sankt Clemens Stræde var næsten blokeret af stilladser og en kran, som renoverer en bygning. På Sankt Clemens Torv var der dog nogle boder med smykker, frugt, grønt og tøj - lidt farver på byen.



Derimod var Store Torv faktisk gabende tomt. På Lille Torv så vi dagens mest farverige indslag, men det havde nok ikke direkte forbindelse med festugen. Susanne købte det nyeste nummer af "Hus Forbi".



Også på Lille Torv så vi dette indslag, også uden tilknytning til festugen. Kan man kalde det er efter-og-før-billede?



Vi fortsatte ad Frederiksgade, som var nøjagtig så kedelig, som den plejer at være. Næste stop var Salling, hvor vi i cafeteriet nød et par stykker smørrebørd og en sodavand. Så gik turen til Netto, som desværre ikke havde, hvad vi ville købe, så Susanne tog bussen hjem, mens jeg forsøgte mig i Føtex, inden jeg fortsatte hjem til den frisklavede kaffe.

Hvor er festugen for de børnehavebørn og dagplejebørn, som kunne bruge en solrig formiddag i Aarhus? Er festugen så fimset, at det folkelige er helt forsvundet? Eller dukker det først op om aftenen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar