onsdag den 18. februar 2015

Færdig

Så er hele hytten, med undtagelse af værelset, malet færdig. Da malerne ankom i morges klokken syv, lignede den unge pige - kaldet Prinsessen - noget, som katten ville have nægtet at slæbe med ind. Hun havde feber, frøs, hostede og havde det slet ikke godt. Det er sikkert Susanne og  mig, der har smittet hende, for vi har det på samme måde og har haft det i et par dage. Ved ottetiden blev Prinsessen kørt til bussen, så hun kunne komme hjem og være god ved sig selv.

Først på formiddagen kom maleren i tanker om, at hun havde en gave med til os. Jeg troede først, om det var en lille ting fra hendes mester, men næh nej, det var skam fra hende selv. Hun har lagt mærke til den skildpadde, som vi har stående på trappen, og hun havde fundet en tilsvarende - blot meget mindre - derhjemme, og den forærede hun os. Som hun sagde: den savnede sin mor. 



Nu står den fint sammen med sin mor på vores trapperist.

Kort før middag var maleriet færdigt, og maleren og hendes grej, maling og stiger blev afhentet. Susanne var hos foddame, så jeg startede stille og roligt med at hænge køkkengardinerne op, støvsuge og sætte nogle ting på plads. Da Susanne var hjemme, spiste vi frokost, og så gik vi ellers igang med at pakke ud og sætte på plads. Så nu ligner det hele sig selv igen. Dejligt, at det er overstået.

Både mandag og tirsdag aften forkælede vi os selv ved at bestille mad uderfra, men i aften varmede vi et par pakker indbagt kylling fra Rahbek og jeg lavede en skål salat og lidt dressing dertil.

De seneste tre dage har vi været oppe klokken seks for at være klar til malerne. Nu glæder vi os til at kunne sove lidt længere, for det er altså ikke sundt for efterlønnere og feriebørn at skulle så tidligt op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar