mandag den 11. maj 2015

Kystvejen til stegt flæsk

70 nuværende og tidligere Falckfolk fra salig station Kystvejen var i dag samlet til et fremragende arrangement på Restaurant Kohalen. De kunne ikke allesammen være på ét billede, min vidvinkel var desværre ikke vid nok.





Knud Bager fra BK Auto var mødt frem med sin sprøjte fra 1930. Foran den blev hele selskabet fotograferet til Århus Stiftstidende, og Knud deltog selvfølgelig selv i arrangementet.



Der var stor gensynsglæde blandt de mange Falckfolk, som alle har været ansat på station Kystvejen. Stationen blev revet ned i 1993. Jeg tog en del billeder af de gamle kolleger, men de siger nok ikke mange ret meget her - men dette billede synes jeg dog meget fint illustrerer stemningen på dagen.



På Kohalen fik vi serveret stedets specialitet - stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder. Der var rigeligt af det hele, og det smagte pragtfuldt.


(Foto: Bodil Prindsholm)

Det er for voldsomt at sætte de mange billeder på her, så derfor har valgt at bruge dette billede til at sige



skål - og sende en stor tak til arrangørerne og initiativtagerne for et flot og vellykket arrangement, som jeg håber vil blive gentaget næste år. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar