lørdag den 20. juni 2015

Loke på ferie, Marius er rejst hjem

Loke foretrak en tur på torvet fremfor en tur på Falck-Gården, så vi tog derind først på formiddagen og købte ærter og tomater. Netop som vi kom hjem, kom Kenneth, Christina, Thea og Emil for at hente Marius. Vi fik kaffe, rundstykker og lidt kage, inden viborgerne kørte hjem.

Senere tog Susanne en middagslur, og Loke og jeg tyvstartede på ærterne. Da Susanne var oppe igen, fik vi frokost. Om eftermiddagen hyggede Loke og jeg os med at se billeder i mapperne fra vore ferier i 80erne. Han syntes det var rigtig sjovt at se billeder af sin far som 1½ årig i 1982 og ellers frem til ferien i 1988.



Mest var Loke fascineret af at se, at Morten dengang var helt vild med katte. Det er - mildt sagt - ikke længere tilfældet.

Senere på eftermiddagen nød vi det fine vejr i haven med ærter, sodavand og et glas hvidvin. Loke og jeg spillede lidt forbold, hvor Loke vandt med ti mål mod tre. Susanne og Loke spille ringspil, og også her vandt Loke, helt uden at snyde.


Der var en del fredagsslik tilovers, så det sidder han lige nu og nyder, mens han ser et fjernsynsprogram om isbjørne. Når det er set, skal der læses godnathistorier, og så er det sengetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar