fredag den 19. juni 2015

Marius og Loke på ferie; besøg af Hjalte

Marius vågnede klokken seks. Jeg løftede ham op fra sengen og Susanne "overtog", da jeg gerne ville sove en times tid mere efter at have set valg til først på natten.

Efter morgenmaden tog Susanne og Marius en tur til Viby for at købe müsli og mælk. De kom hjem med rundstykker til formiddagskaffen. Lidt senere kom Jeanette, Loke og Hjalte for at aflevere Loke, som skal være her på ferie indtil søndag.

Efter frokost tog Loke og jeg i Brugsen for at købe nødvendig proviant; vigtigst var fredagsslik fra den store vej-selv-slikbod. Marius sov stadig til middag, da vi kom hjem. Hjalte sov også til middag, han lå på det lille tæppe på stuegulvet.




Da Marius kom op fra sin middagssøvn, troede han, at det var en dukke, der lå på tæppet. Han gik hen og løftede i dens ene arm, og hold da op hvor blev han forskrækket, da "dukken" rørte på sig og sprællede. Marius blev så forskrækket, at han brast i gråd, og det varede lidt, inden han var trøstet.

Drengene, Susanne og Jeanette delte en bakke kirsebær, og drengene hyggede sig med at lege med biler og klodser. De legede faktisk rigtig godt sammen.




Hjalte fik et måltid hos Jeanette, inden de satte kursen mod Lyngby. Forinden nåede farfaren lige at holde den lille for første gang.



Loke ville gerne lege i haven, så han fik sko og tøj på og gik ud. I første omgang ville Marius ikke ud, men han ombestemte sig, så de spillede fodbold og hyggede sig med at lege med det regnvand, der havde samlet sig ovenpå sandkassen.



Der var overhovedet ingen problemer med putning. Marius lidt før klokken 19, Loke så lidt af Disneyshow og fik læst et par godnathistorier og var i seng ved 20-tiden. For begges vedkommende gik kun få minutter, før de sov.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar