lørdag den 29. august 2015

Åben Havn

Emil og jeg tog til Aarhus midt på formiddagen for at se arrangementet Åben Havn. Allerede ved rutebilstationen så vi det første festugeindslag - en hestevogn med fire flotte heste.


På havnen var der rigtig meget at se på. Ikke mindst Århus Brandvæsens køretøjer havde Emils interesse, og der var rigeligt at se på: sprøjte, stigevogn, indsatsleder, containerbil, crash tender og dykkervogn.



Vi var om bord på slæbebåden AROS, vi så en stor containerbil, to store containertrucks, en gaffeltruck, en kæmpestor gummiged, Dronningens skib og Securitasses patruljebil, som også kunne udføre brandslukning.




To unge piger fra københavnsk dyrehandel havde levende slanger, som man kunne røre ved og få lov at holde. De var kørt fra København klokken l... i morges for at være med.


Om bord på Marinehjemmeværnets patruljebåd så vi en af SKATs narkohunde opsnuse og finde en klump hash, som var gemt i et rør. Det var den ikke længe om.



På søfartsmuseets stand fik Emil lov at smage en sømandskiks, men det var ikke nogen fornøjelse. Den var megatør, og det lykkedes ham kun at få to små bidder, som han spyttede ud igen. Resten droppede vi et sted, som vi ikke vil røbe.


Emil var også i den store sandbunke for at se, om han kunne finde mønter. Han fandt to og fik dem byttet til et stort kræmmerhus med popcorn samt en lille pose med en ballon, en kasket og et par stykker chokolade. Derudover var han hyppig gæst i SKATs bod, hvor der var gratis bolsjer.

Da vi havde set, hvad vi ville se, gik vi til Dokk1 for at få lidt at spise. Cafeen der skuffede mig lidt - jeg troede der var mulighed for at købe pomfritter, pølser og burgere, men det var der ikke. Der var to slags sandwich og en masse forskellige kager. Jeg fik en sandwich med kylling og bacon, Emil valgte et lyserød ispind.

Da vi havde spist, prøvede Emil de forskellige legeredskaber på Dokk1 samt "Jorden er giftig".


Da Emil ikke ville prøve mere, gik vi til bussen.

Se alle mine billeder fra Åben Havn i dette Flickr album

Ingen kommentarer:

Send en kommentar