fredag den 28. august 2015

Emil på ferie

Emil er kommet på ferie og skal blive her til søndag. Han kom først på formiddagen, og efter at have fået stillet sulten med en toastbrød gik turen til Viby for at købe ind i Føtex - blandet andet fredagsslik. Emil havde fået en pengeseddel med hjemmefra, og med lidt supplement fra farmor købte han i legetøjforretningen en Legobil.


Efter at have læsset varer af og fået en kop kaffe og en franskbrød samlede Emil og jeg bilen. Derefter gik vi en tur på den store legeplads ved fælleshuset, hvor Emil morede sig i klatretove og på rutsjebane.



Hjemme igen til frokost, her var Emils appetit ikke så stor. Det blev til ¼ rugbrød med kødpølse. Mens Susanne tog en lille lur, havde han dog appetit til en mælkesnitte.

Vejret var nogenlunde, så vi gamle nød eftermiddagskaffen på terrassen, mens Emil legede med de nye legesager i sandkassen. Det begyndte dog at regne, så vi måtte trække ind igen.

Emil havde ønsket øllebrød med flødeskum til aftensmad. Flødeskummet var OK, mens det kneb lidt mere med øllebrødet. Det blev så skiftet ud med en "Farfar-mad" = makrel i tomat med mayonnaise.

Senere godnatlæsning, fredagsslik og Disney Sjov i TV.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar