søndag den 7. februar 2016

Fastelavn

Emil har udtrykt ønske om at komme på ferie hos os, inden han skal starte i skole til sommer. Det passede med, at han kunne komme i dag og være med til tøndeslagning i fælleshuset.

Kenneth og børnene var her midt på formiddagen og efterlod Emil, efter at vi havde drukket kaffe og spist rundstykker. Klokken 12 gik jeg til fælleshuset. Jeg havde lovet at hjælpe med at stille borde og stole op, dække bord og så videre. Susanne og Emil dukkede op ved 13-tiden.

Klokken 1330 gik det løs med tøndeslagning. Emil hørte egentlig til gruppen fra nul til fem år, som skulle smadre en paptønde, men vi blev enige om, at når man er tæt på at blive seks år og har muller, så må man godt slå på tønde sammen med de store drenge fra seks til elleve år. Det gik også fint, men han blev dog ikke kattekonge.


I fælleshuset var der kaffe, kakao, slik og fastelavnsboller. Derefter var der tøndeslagning for de voksne.

Jeanette og Loke stødte til efter tøndeslagningen. Loke havde slået katten af tønden i Viby hos sin mormor, og han var blevet kattekonge og havde fået præmie for den bedste udklædning.



En af de rigtig søde udklædninger herude var denne lille fyr:



Jeg tog en del billeder, som jeg har lagt op på Hasselengens Facebook-side og lagt på en CD til afdeling 7.

Til aften åbner vi den gode restaurant, som Loke kalder den: Tre retter mad til fire personer.

Tilføjet kl. 2136: Kenneth har netop sendt en sms med denne ordlyd: Klogt valg ikke at lade Emil slå til paptønden, sådan en slog han ned i første hug da han gik i dagpleje.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar