torsdag den 11. februar 2016

Til fødselsdag hos Marius

Så var ferien slut for Emil. Vækkeuret var sat til at ringe klokken syv, men Susanne var allerede oppe klokken seks. Efter morgenmad pakkede vi de sidste ting, så vi var klar til at tage til Århus og derfra videre med tog til Viborg. Vi havde varskoet viborgerne, at vi tog toget fra Århus klokken 0925, men da vi kom på banegården var der to minutter til toget klokken 0856, så det nåede vi lige akkurat.

Både Kenneth og Christina havde fri fra arbejde, og sammen med Marius og Emil gik de i børnehaven for at fejre Marius' fødselsdag. Susanne og jeg blev i huset og tog et stykke rugbrød til frokost.

Thea havde bedt om, at hendes farfar kom med ud og hente hende fra skole, så Kenneth og jeg hentede hende, da hun havde fri klokken 1330. Thea fortalte, at de i klassen havde set filmen "Alene hjemme".

Britta, Niels og Grethe kom til eftermiddagskaffe, hvor vi fik hjemmebagt chokoladekage, boller og kagemand.



Til aften fik børnene røde pølser og pølsebrød, vi voksne fik en stor pålægsmand. Der var rigeligt tilbage til Kenneths madpakke i morgen.

Kenneth kørte os til banegården, hvor vi tog med Arriva klokken 1908. I Århus ventede vi et enkelt minut på en 1A, og vi var hjemme ved 21-tiden. Godt trætte efter fire dage med feriebørn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar