søndag den 2. april 2017

Med Loke til gymnastikopvisning

Loke havde inviteret os med til en stor gymnastikopvisning i Gjern. Loke går til gymnastik der hver tirsdag, og han er meget glad for det. Han var faktisk ked af, at der nu går nogle måneder, før der er gymnastik igen.

Vi tog med 114eren fra Århus klokken 1015, og Morten hentede os i Anbæk. Inden vi skulle videre mod Gjern, hyggede vi os først med en kop kaffe på terrassen i det lune vejr, derefter spiste vi frokost. Loke sprang på trampolin, Hjalte og jeg legede lidt med biler. Loke fylder seks år på torsdag, så vi havde valgt at give ham sin fødselsdagsgave i dag - en stor autotransporter med 12 små biler. Da han senest var på ferie hos os, sagde han, at han ønskede sig sådan en, så straks bestilte vi en på nettet.




Der var mange hold til opvisningen i Gjern, og alle ungerne gjorde det rigtig flot. Efter indmarchen skulle alle børnene danse noget rytmedans, men Loke mener, at dans kun er for piger, så han og en kammerat stod bare bumstille, mens de andre børn dansede. Men da de skulle vise, hvad de kunne af gymnastik, holdt de to sig ikke tilbage.

Jeg vover at bringe et par billeder, hvor der er andre end Loke på billederne.





Til aften købte vi et par store pizzaer, og det passede så fint, at Jeanettes mor hentede Loke med hjem på ferie, så vi fik et lift med hende til Hasselager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar