torsdag den 30. marts 2017

Hvem ta'r opvasken?

Det gør såmænd vores nye opvaskemaskine.

Den gamle gjorde knuder og havde samme skavank som mange ældre mænd - den kunne ikke komme af med vandet. Vi har fået tjekket og renset afløbet, der var ikke noget galt, så da Susanne i går havde været hos sin foddame på Frederiksbjerg, fortsatte hun til Viby for at besøge Skousen og høre hans mening om problemet. Skousen mente ikke, at det kunne svare sig at få en specialist til at stille en diagnose, så han og Susanne blev enige om, at han solgte Susanne en ny. Det blev en Blomberg, samme mærke som vores vaskemaskine og tørretumbler.

Vi valgte Skousen, fordi vi oplevede en god behandling, da vi sidste år købte vaskemaskine og tørretumbler i hans butik.




Maskinen blev leveret i formiddags af to friske fynboer. De fjernede den gamle og installerede den nye, og det på mindre end et kvarter. Der var såmænd også tid til, at den ene montør kunne føre to telefonsamtaler, samtidig med at han skruede beslagene på.

Nu er maskinen fyldt, har vasket op og er tømt igen. Jeg følte det, som om den nye maskine tørrer tingene bedre end den gamle, og det gør jo nok ikke noget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar