fredag den 24. marts 2017

Foredrag med Preben Nibe

Igen et spændende foredrag hos Ældre Sagen i Viby - i dag med fhv. kriminalkommissær Preben Nibe, som fortalte om forskellige sager fra sine næsten 40 år i Politiet. Én enkelt sag ville han dog ikke fortælle om, da der allerede er sagt og skrevet meget om den - og måske også fordi det piner ham, at han trods 32 års efterforskning ikke har kunnet opklare sagen. Preben gik på pension i 1999.


Der var beretning om en bankrøver i blå habit og med sort paryk, en morder, som hørte stemmer, en morder, som begik et groft overfald og røveri for at skaffe penge til en tur til Livø, fru Petersen, som blev narret til indlæggelse samt flere andre spændende sager. Alle fortalt på en både spændende og underholdende måde.

Selv om Preben som nævnt ikke fortalte om Højbjerg-mordet i 1967, ville han dog gerne svare på spørgsmål om det, og som svar på mit spørgsmål fortalte han, at han nu ikke længere går en tur rundt om huset på Hestehavevej hvert år på årsdagen for mordet. Men han tænker stadig meget på sagen.

Susanne var med i dag, og efter foredraget inviterede hun på frokost på Asia Restaurant.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar