torsdag den 9. marts 2017

Besøg hos TV2 Østjylland

Den lokale traveklub Lunterne havde inviteret mig med på et besøg hos TV2 Østjylland i aften. Det blev en spændende oplevelse, som startede med en kort introduktion og en lille film, der fortalte om dagligdagen på stationen. Mens vi nød kaffe og kage, så vi dagens nyhedsudsendelse.

Da udsendelsen var slut, hilste vi på aftenens vært, Åse Andersson, som villigt svarede på vore eller mindre seriøse spørgsmål.





Journalisteleven Anne Sofie Østergaard og fotografen Tue Frisk Petersen fortalte om stationen og viste os rundt. Vi startede i garagerne, hvor vi fik demonstreret et af de nye kameraer, og John fik mulighed for at holde et. Det vejer cirka 14 kilo, og det var godt, at han ikke tabte det, for jeg tvivler på, at han har 400.000 kroner på bankbogen til et nyt kamera.



Vi så stort set hele huset, og vi fik æren af at være de første gæster, som har set det nye nyhedsstudie, som er under opbygning og forventes klar i løbet af april.




Det nuværende nyhedsstudie virker meget lille i sammenligning med det nye, som indrettes i det studie, hvor Nick Horup tidligere har huseret med sit fodboldprogram.



Sidste stop var et redigeringsrum, hvor fotograf og journalist sammen redigerer og sammensætter det eller de indslag, som de har lavet i dagens løb.



Et spændende besøg. Tak til Lunterne for invitationen.

Se alle mine billeder i dette Flickr-album

Ingen kommentarer:

Send en kommentar