lørdag den 4. november 2017

Sikke en fest!

Susannes tidligere kollega Hillebert ("Hille"/"Mogens") fra Stiften havde inviteret til at fejre sin sidste dag som 69-årig. Susanne arbejdede sammen med Mogens indtil 1994, men de har holdt kontakten og ses med mellemrum sammen med deres chef Yrsa.

Her troede vi så, at vi var inviteret til en fødselsdagsfest på Aarslev Kro med måske et halvt hundrede gæster - men men men: Der var inviteret 360 gæster, de 326 var mødt op.

Efter at have nydt en velkomstdrink blev de mange gæster sendt til bords i hold, så det hele ikke skulle ende i kaos.





Menuen var sammensat af fire lækre retter.








Fødselaren havde frabedt sig taler og sange, da der - ifølge indbydelsen - ville komme festlige indslag i løbet af eftermiddagen. Og det skal jeg love for, at der gjorde. Udover en pianist med kniv-og-gaffel-musik var der optræden af tre tenorer, en sopran og en pianist fra Det Kongelige Teater.

Det var ikke kun opera, der blev fremført, og de operanumre, der blev fremført, var nogle, som de fleste kendte - eller i hvert fald genkendte.




Der var også dansk musik, country og Broadway-melodier på programmet, det hele blandet med en passende portion humor. To udvalgte gæster havde virkelig problemer med at holde fast på den "berusede" sopran Dorthe Elsebeth, som til sidst var så "uheldig" at tømme glasset med "vin" over de nærmeste gæster. 



Vi var så heldige at have pladser tæt ved de optrædende, så vi fik også en sjat. Men placeringen gav mulighed for at få nogle billeder i kassen.

Da der blev spillet op til dans, kunne mit gamle hoved ikke rumme mere i dag, så vi valgte at tage en taxa hjem. Men hold kæft hvor en fest!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar