lørdag den 23. maj 2020

Marius er rejst hjem

Marius er rejst hjem, hans forældre og søskende hentede ham i dag.

Formiddagen gik med at Marius og hans farmor tog en tur til Aarhus. Marius havde fortalt, at han havde penge på sin konto og derfor gerne ville besøge en butik, som sælger Lego. De var derfor klar, da Sallings legetøjsafdeling åbnede klokken 10. Det tog ikke mange minutter for Marius at finde en burgerbar med tilhørende brandbil, så inden klokken 11 var de hjemme igen.

Efter en hurtig kop kaffe og et glas saftevand var Marius klar til at samle sit Lego. Det er han rigtig god til, så aftalen blev, at han sagde til, hvis han havde brug for hjælp. Det blev ikke megen hjælp, han havde brug for, og efter en frokostpause var vi færdige ved 13-tiden med hele projektet.





Midt på eftermiddagen kom viborgerne til kaffe og kage og senere pizza, som vi hentede i Valentino Pizza i Kolt. Det er vist første gang, vi har købt pizza i den butik, men det gør vi gerne igen.

Ved 19-tiden kørte familien mod Viborg med tre trætte børn. Susanne klarede opvask, mens jeg ryddede op, så vi var klar til at se dyreudsendelsen på DR1 klokken 20.

Marius har stadig penge på sin konto.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar