lørdag den 18. januar 2014

På besøg i Viborg

Christina havde indbudt til middag i anledning af sin fødselsdag i søndags. Denne gang blev det en tur med tog, da Grethe ikke ville køre i det dårlige vejr. Det forstår jeg godt. 

Vi var oppe klokken seks, tog bussen til storstaden og mødtes med Grethe på banegården. Vi tog med Arriva klokken 0936, og som sædvanlig kørte toget præcis til tiden. Vi fik den tvivlsomme ære at køre med marcipanbrødstoget, som den 23. december sidste år gratis fragtede studenter fra hovedstaden til det mørke Jylland. En tvivlsom ære fordi det næsten var umuligt at se gennem ruderne. Men med det triste vejr gik vi nu ikke glip af noget.



Kenneth og Emil hentede os på banegården i Viborg. Vi fik en lækker hjemmetrukket "pulled pork" med en ligeså lækker hjemmeslået coleslaw til middag, senere kaffe med is og hjemmebagt kage. Marius syntes vældig godt om de hindbær, som var beregnet som pynt på isen.




Vi rejste hjem med et almindeligt Arrivatog klokken 1708, som dog var tre minutter forsinket. Tre minutter er ingenting for mange, men for Arriva er det en væsentlig forsinkelse. Grethes tog til Horsens holdt pænt og ventede ved den perron, hvor vi kom af, og vores 1A holdt pænt og ventede for rødt lys på Banegårdspladsen, så ingen af os fik lang ventetid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar