mandag den 28. juli 2014

Til fødselsdag hos Kenneth

Kenneth havde inviteret på frokost i anledning af sin fødselsdag i dag. Da det længe har været aftalen, at vi skal passe Marius i morgen, blev det sådan, at vi kunne tage ham med hjem i dag.

Vi var hjemmefra i god tid og nåede toget en time før planlagt. For første gang i IC4-togenes historie lykkedes det for at af dem at få os som passagerer. Vi skulle med DSB til Langå og skifte der til Arriva, da Arriva ikke kører fra Aarhus på grund af noget sporarbejde. 


Vi havde købt en "Oneday" billet hos Arriva: Kør så meget du vil fra klokken 04 til klokken 04 for 95 kroner per person. Når vi bruger klippekort til Viborg, koster ét klip 103 kroner, så der er sparet en del.

Kenneth og Christina havde lavet frokost med tærter, skinkestænger, salat og frikadeller. Thea havde - med lidt hjælp - bagt en flot kagemand til sin far.



Vejret var super, så stort set hele dagens program foregik udendørs. Thea morede sig med at hoppe på hoppolin, mens Marius sad på den og morede sig endnu mere.



Thea og Emil har fået hver en kanin, og dem skulle vi naturligvis se. Theas hedder Medina, Emils hedder Batman.




Også hjemturen var med skift i Langå, så nu har vi kørt i IC4 to gange. Det var en god ting, for det er meget nemmere at læsse og losse en klapvogn i et IC4 end i et IC3. Den ros skal IC4 dog have.

Marius nød at køre i tog og jublede mere og mere, jo stærkere toget kørte.



Hjemme fik vi en portion koldskål. Ved 19-tiden var Marius træt, og han protesterede ikke, da jeg lagde ham i seng. Efter et kvarters tid sov han som en sten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar