søndag den 6. juli 2014

Stegt flæsk med persillesovs

Helt tilbage i februar købte vi to Sweetdeal-beviser på stegt flæsk med persillesovs på Den Lille Kro i Nørre Allé. Vi indløste dem i dag. Prisen var 99 kroner pr. kuvert mod spisekortets pris på 198 kroner.

Som en slags forret delte vi dog først to stykker smørrebrød - et med rosastegt okse og et med svine- og kalvepostej. Susanne drak cola til, jeg nød et par mørke Grimbergen belgiske fadøl. Portionen med stegt flæsk bestod af otte store skiver flæsk, dertil kartofler, persillesovs samt hjemmesyltede rødbeder og agorksalat.



Vi måtte begge levne et par skiver flæsk, vi kunne simpelthen ikke spise det hele.

I Park Allé så jeg "Torbens" servicevogn fra Århus Sporveje servicere en bus. Det så ud som om der var noget galt med blinklyset.



På vej hjem var Susanne i KIWI for at købe fars til frikadeller i morgen. Jeg valgte at lave spidskålsalat til dellerne, så jeg gjorde stop i Viby og købte kål, purløg og creme fraiche.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar