fredag den 15. august 2014

Steno Museet

Jeg har boet i Aarhus i mere end 62 år, og i næsten alle årene har jeg tænkt på at besøge Steno Museet i Universitetsparken. I dag gjorde vi alvor af det. Vi tog med bussen, da vi havde spist middagsmad og trodsede en mindre byge undervejs.

Der er mange spændende ting at se på, specielt om jorden, planeterne og universet. Men der er også rigtig meget om lægevidenskaben - ja selv en ambulance findes der.






En lidt speciel ting er afdelingen om dagligdagsvarer, sammenlignet med en stenalder-Netto. Der er vist en masse dagligvarer i små og store størrelser. En af de viste ting kaldte på minder fra skoletiden: Et halvt franskbrød, hvor man spiste det hvide og derefter stoppede det ud med et par flødeboller. I de sidste år, jeg gik i skole, var det ofte menuen lørdag middag, hvor vi - som den eneste dag i ugen - måtte gå til bageren.


Efter rundturen i museet nød vi en is og betragtede en kraftig byge, inden det passede med, at både bygen og isen var slut. Så tog vi bussen hjem igen og lavede kaffe.

Se alle mine billeder i dette Flickr-album

Ingen kommentarer:

Send en kommentar