tirsdag den 20. oktober 2015

Det var bedre

Når man i dag køber elpærer, er det faktisk umuligt for almindelige mennesker at se, hvor stærke pærerne er og hvilke egenskaber de har. Af den grund har den pære, som vi i et stykke tid har haft i lampen på badeværelset, irriteret mig. Når man tænder ved kontakten, kommer der først et meget svagt lys. Det bliver gradvist stærkere i løbet af nogle minutter, men jeg fandt det - undskyld udtrykket, men det må gerne bruges netop her - pisseirriterende.

Børnebørnene kunne heller ikke lide det svage lys. De blev både urolige, bange, skræmte, skrækslagne og ængstelige, for ikke at sige panikslagne. Derfor købte Susanne i aftes to nye pærer på vej hjem fra arbejde.

Vi satte en af dem i lampen på badeværelset her til morgen, og denne gang har hun været heldig. Det er en ganske almindelig pære, som lyser klart lige fra starten.




Så nu bliver børnebørnene trygge igen, når de skal på WC. At det samtidig har den fordel, at lyset ikke skal tændes flere minutter i forvejen, hvis en eller anden skulle finde på at tage en lille bog eller et blad med på WC, gør jo heller ikke noget.

Kort sagt, som Marius vil sige: Det var bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar