søndag den 4. oktober 2015

Vi har fulgt Marius hjem

Det kneb lidt med tid og logistik for viborgerne til at hente Marius, så vi lovede at følge ham hjem. Han er trods alt for lille endnu til selv at rejse til Viborg.

Det blev med Arriva fra Aarhus H klokken 1336. Forinden var han og jeg på perronen for at se et Intercitytog lette mod København og bagefter fik han lov at prøve modeltogene, som nu står midt i en café, som spiller uhyggelig høj "musik".


Turen gik fint, men kan godt føles lang for en 2½årig, som ikke får mulighed for at få sin middagssøvn. Vi havde taget frugt og juice med, da vi havde spist tidlig frokost. Marius blundede lidt og fik lov at ligge på et dobbeltsæde, men nogen egentlig søvn blev det ikke til.


I Viborg fik vi en tiltrængt kop kaffe og lidt kage, senere aftensmad med grillkylling, blomkål, broccoli, kartofler og gulerødder. Emil klædte sig ud som politimand og lagde storesøster i håndjern. Det tog hun nu meget pænt.


Klokken 1908 steg vi igen om bord i et Arrivatog, denne gang uden barnebarn, barnevogn og barnekuffert. Mens vi ventede på toget, nød vi den flotte aftenhimmel.


Vi var hjemme klokken 21, hvor Susanne så AGF tabe 2-0 til F. C. Midtjylland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar