søndag den 5. juni 2016

Færdigt arbejde

Ved ottetiden gik vi i fælleshuset for at rydde op efter festen i går. Vi startede med at klappe borde sammen og stille dem på lager, og da det var sket, fortsatte Susanne med at gøre rent, vaske op og hvad der ellers var at gøre af den slags ting. Jeg kørte rester hjem - det blev til en lille halv snes læs med vin, øl, sodavand, rester af maden samt de mere praktiske ting, som vi selv havde medbragt.

På vej retur til fælleshuset - efter at have tømt vognen - mødte jeg Karoline, genbo Helles ældste datter. Hun er vel fire eller fem. Jeg tilbød hende og søsteren Josefine et par pakker pølser, som var tilovers fra i går. Pølserne havde været frosset, så de kunne ikke fryses igen. Pigerne og Helle vedtog hurtigt, at de skal grille pølser i aften, så Karoline fulgte med mig hjem, og vi lagde sammen de to pakker pølser i trækvognen. Hun var rigtig stolt over at få lov til selv at køre vognen herfra og hjem til sig selv.

Ved 10-tiden var vi færdige med at rydde op, gøre rent og køre ting hjem og kunne sætte os på terrassen med en kold sodavand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar