onsdag den 1. juni 2016

Torvedag og terrassedag

Først på formiddagen tog jeg en tur på grønttorvet og købte lidt lækkert til vores frokost. Lidt lækkert var to stykker røget laks, et par bundter asparges og et par bundter radiser.

Men man skal også tænke på morgendagen, så der kom også en pose Samsø-kartofler med hjem. I fryseren har vi fundet en rødspætte med skelet, som Susanne får i morgen, og en lille pose hakket ko, som bliver til et par små hakkebøffer til mig. Der er så mange kartofler, at der forhåbentlig bliver til et par kartoffelmadder til mig i morgen aften.

Vejret var superflot, og folk ser altså betydeligt "flinkere" ud, når solen skinner.



Hele eftermiddagen har vi tilbragt på terrassen. Jeg havde købt en pose ærter, som vi delte midt på eftermiddagen, og aftensmaden bestod af rester af forskellige stege, stegt i gryde sammen med nogle rodfrugter - det, som bogen "Rig på rester" kalder Aladdins overflod. Og på mystisk vis er der forsvundet en flaske kølig hvidvin. Nu er vi trukket ind, hvor vi skal se de danske håndboldpiger spille kamp mod tyrkerne.

Mine to favoritmålvogtere Sandra Toft og Rikke Poulsen er desværre ikke med, men så må jeg nyde synet af Cecilie Greve og Mathilde Juncker i stedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar