lørdag den 4. juni 2016

Susanne holder fødselsdag

Susanne fylder 60 år på mandag og havde valgt at holde fødselsdag i dag for familie og nogle få venner. Vi havde lejet fælleshuset og bestilt mad fra Hou Mesterslagter. Menuen var rejecocktail, kalvesteg stegt helt vildt med kartofler, Waldorfsalat og en virkelig lækker sovs, og til dessert var der islagkage. Til børnene havde vi valgt at servere kyllingenuggets, to slags pølser, remoulade og ketchup.


Det blev ikke til så mange billeder fra middagen, vi havde på forhånd aftalt at fravælge de obligatoriske kniv-og-gaffel-billeder.

Susanne fik mange fine gaver og ikke mindst et pænt beløb til køb af en ny cykel. Et andet stort ønske, nemlig en ipad, blev også opfyldt.


Vejret var flot - det var faktisk for varmt, men mange af gæsterne fandt hurtigt lidt skygge under et par træer - et sted, som meget passende blev døbt junglen. 


Der var derfor ikke den helt store afsætning til kaffe, kun Christinas flotte kage fandt virkelig afsætning. Hun kan bare det der med kager.


De lidt større børn - og de helt store - hyggede sig på legepladsen.


Susannes veninde Grethe hjalp i køkkenet, og hun havde bestemt også en varm dag. Da alle gæster var rejst hjem, ryddede vi madvarer op og nød et par kolde sodavand, inden vi pakkede gaverne sammen og gik hjem for at slappe af. Den videre oprydning er udsat til i morgen formiddag.

Vi kan tilføje, at Hou Mesterslagter kan anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar