lørdag den 25. juni 2016

Hjalte på ferie

Hjalte var vågen klokken seks, nøjagtigt som hans far havde varskoet. Han fik havregrød til morgenmad, og senere fik vi alle tre hver et blødkogt æg. Også det er fast tradition, når man er på ferie hos Farmor og Farfar. Han fik også en riskiks, men den var knapt så spændende som ægget.




Efter morgenmaden tog Hjalte og Susanne til Kolt for at købe lidt ind i Super Brugsen. Da de var tilbage, syntes Susanne, at Hjalte virkede søvning, og hun puttede ham i hans barnevogn. Det varede ikke længe, før han sov trygt. Senere fik vi at vide af Morten, at Hjalte normalt ikke sover om formiddagen. Men i dag gjorde han altså, og det så eftertrykkeligt, at han først vågnede lidt over middag. Men så slap han altså også for sin middagssøvn.

Bente var her til frokost, og da hun var rejst hjem, mente Susanne, at Hjalte skulle i bad, så vi indviede det lille sammenklappelige badekar, som Susanne i sin tid købte i Genbrugsen i Kolt.


Aftensmaden blev også rugbrødsmadder, og Hjalte prøvede at smage tomat. Det tror jeg ikke, at han har smagt før, for han vrængede lidt ansigt, men spiste dog flere stykker.

Ved 19-tiden var det sengetid for Hjalte, og efter at have hyggesnakket lidt med sig selv faldt han i søvn. Han har dog en bøn til sin farmor, nemlig, at den næste babyseng, hun køber, skal være noget bredere, så han bedre kan være i den.


I løbet af dagen hørte vi, at Hjalte nu kan fire ord: Hej-hej, vov, hov og tak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar