mandag den 16. december 2013

En tur i Grotten

Britta og Niels havde inviteret til frokost i dag. Vi tog med 952X fra Aarhus klokken 0840 til Videbæk, hvor Britta og Niels hentede os. Inden vi kørte til Grønbjerg, gjorde vi holdt på torvet i Videbæk ved butikken "Design og Handelshuset", hvor Niels og jeg gik en tur i kælderen - Grotten - hvor Bettina fremviste et formidabelt udvalg af vin og spiritus, blandt andet whisky og rom. Niels købte en lille flaske håndaftappet sød rom, mens jeg selv investerede i en flaske Royal Danish Navy Rum - lidt maritim har man vel lov at være. Smagen er krydret og prisen pebret, og Bettina mente, at sådan en god rom bør drikkes af et rigtigt romglas, så sådan et købte jeg også med hjem.


Efter besøget i Grotten fortsatte vi til Grønbjerg. Britta havde gjort klar, så vi hurtigt kunne få dækket bord og stillet sulten med sild, pålæg, ost, god hvedeøl og Linieakvavit.

Eftermiddagen gik med hygge, kaffe og flere slags hjemmebagte småkager. Til aften en lækker cuvettesteg med flødekartofler, frisk salat samt champignons.

Vi blev kørt til Herning, hvorfra vi tog med Arrivas tog til Aarhus. På Banegaardspladsen ventede vi to minutter på en 1Aer og var hjemme klokken 2130.

Se "Design og Handelshuset"s hjemmeside her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar