onsdag den 5. marts 2014

Le

For nogen tid siden fortalte Britta os om fænomenet Sweet Deal, som giver rabatter ved køb af forskellige ting, blandt andet restaurationsbesøg. I aften gjorde vi for første gang brug af sådan et tilbud: en aftenbuffet hos Le's Restaurant på Skt. Knuds Torv i Aarhus. Normalprisen er 149 kroner, men prisen ved køb på Sweet Deal var 79 kroner.

Vi blev modtaget af et par søde piger i gule kjoler. Da vi oplyste, at det var vort første besøg på stedet, blev vi vist rundt og fik fortalt lidt om de forskellige dele af buffeten. Der var tre slags supper, brød, forskellige fritureretter, sushi, salat, grønt, fisk, kød og frugt.



Grønt, fisk og kød skulle steges på den store og meget varme plade i køkkenet. Der var kylling, kalkun, lam, svinekød og oksekød og mange forskellige slags grønt at vælge mellem. Alt det, vi prøvede, smagte rigtig godt. Susanne var mest til sushi, jeg sværger mere til de stegte ting. Susanne skyllede ned med et par colaer, jeg nød et par Singha thai-øl.

Vi var absolut ikke sultne, da vi betalte de 149 kroner for øl og vand, og det er et sted, som vi gerne vil besøge igen, også til normalpris: middagsbuffet 79 kroner, aftenbuffet 149 kroner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar