fredag den 23. december 2016

Fødselsdag hos Thea

Thea fyldte ni år i tirsdags, og i dag kunne det passe, at vi kom til fødselsdag hos hende. Vi var med et godt fyldt Arriva-dobbelttog midt på formiddagen. Thea og Christina hentede os på banegården, og straks efter ankomst til Teglbrændervej fik Thea sin fødselsdagsgave: en kalender for 2017 med billeder af hende selv. Det er mit indtryk, at hun blev glad for den.



Thea havde lokket farmand til at lave mad, en lækker grillet flæskesteg med to slags kartofler og brun sovs. Der var ris a la mande til dessert.


Thea klædte Emil ud som julemand til ære for Marius, som syntes, at det var hyleskægt. Senere klædte Thea sig ud som julemand, det var ren hygge.


Jeg måtte bestemt også se Theas gave fra hendes forældre: et løbehjul. Jeg husker ikke lige, hvad det nøjagtigt hedder.


Thea havde en ekstra julegave til Susanne og mig. Vi måtte selv om vi ville åbne den i dag eller vente til i morgen, men der var ingen tvivl om, at Thea syntes vi skulle åbne den i dag - så det syntes vi selvfølgelig også. Et flot skærebræt, som formentlig får en fremtid som grøntsagsbræt.


Vi rejste hjem med et næsten tomt Arriva-tog sidst på eftermiddagen, men da vi ankom til Aarhus, stod der rigtig mange og ventede på at komme mod Viborg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar