mandag den 26. december 2016

På besøg i Lyngby

Det var meningen, at Susanne skulle have været på arbejde i dag, men forleden så hun på Koltgaardens vagtplan, at der var indlagt en fridag til hende. Den benyttede vi til at besøge Morten, Jeanette og børn i Lyngby.

Vi var med 114eren fra Aarhus klokken 1015 og nød en kop kaffe inden frokosten, som bestod af rugbrød med diverse pålæg. Vi skulle selvfølgelig se drengenes julegaver, som blandt andet bestod af en stor racerbane, som var stillet op på værelset på første sal.

Hjalte har fået et skydevåben, Loke et pengeskab og Milo en flot bog med alverdens dyr. Derudover få andre gaver (ironi kan forekomme).




Eftermiddagen gik med hygge, blandt andet med at samle puslespil. Morten kørte os hjem, på vejen var vi i Fakta for at købe lidt aftensmad. Det blev til at par bøffer, som vi spiste med ovnkartofler og whiskysauce. Vi var helt enige om, at de langtfra levede op til den standard, vi er vant til fra Super Brugsen.

Nu sidder jeg på anden dag og døjer med en kraftig juneforkønense med masser af snot, hosten og nysen. Men mon ikke den snart går over?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar