søndag den 4. december 2016

Frokost og Flygel

Kolt Kirke havde inviteret til gudstjeneste og efterfølgende Frokost og Flygel i sognegården. Vi meldte os til i starten af ugen og mødte op til gudstjenesten klokken 1030. Til trods for netop denne søndags barske tekster en hyggelig affære, og så skal man jo - som præsten Gitte sagde - tænke på, at det ikke er altid det går, som præsten prædiker.

Efter gudstjenesten var der i sognegården dækket op med et flot julefrokost-tag-selv-bord med hvide sild, stegte sild, fiskefileter, æg og rejer, tarteletter med høns og asparges, grønlangkål med brunede kartofler og medisterpølse, lun skinke samt kold flæskesteg med rødkål. Genbo Ghita indvilligede i at sidde som model på den betingelse, at det ser ud som om hun synger efter sangbogen.





Der var fællessang, kirkens kor sang og organist Dan spillede til det hele.




Et af korets numre var en julesang, som findes på en film med Radiserne, og for at sætte os i den rette stemning, viste Dan samtidig et filmklip med sangen.



Forud for arrangementet kunne man via facebook ønske en salme eller sang til arrangementet. Det hele sluttede med kaffe og småkager. En virkelig hyggelig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar