onsdag den 14. december 2016

Nu tuder han s'gu

Det var Susannes ord om kvindehåndboldlandsholdets træner Klavs Bruun Jørgensen, da der manglede cirka to minutter af aftenens kamp mellem Rumænien og Danmark.

De danske piger første stort set hele kampen; 12 mål mod 10, da spillerne gik til deres overenskomstmæssige pause, og med fire-fem mål gennem hele anden halvleg. Da sejren var inden for synsvidde, kunne den hærdede jernmand af en træner ikke holde tårerne tilbage, og da kampen var slut med cifrene 21-17 til Danmark, fik alle spillerne og de øvrige medvirkende et knus.

En af de helt store profiler for Danmark var uden tvivl Anne Mette Hansen, som tegnede sig for ni mål.

Rumænien disponerede over verdens bedste skytte, Neagu, men hvad er det værd at være verdens bedste skyttte, når det er Sandra Toft, der står i modstandernes mål?

Flot gået, piger, det bliver spændende at se semifinalen mod Holland på fredag.