lørdag den 13. maj 2017

Besøg på Naturhistorisk Museum

Loke har for lang tid siden udtrykt ønske om at gense de udstoppede dyr på Naturhistorisk Museum, så derfor blev formiddagen brugt på en tur derop.

Vi startede med rovdyrene, som vi har set før, og det gik helt fint.





Der var en del nyt at se i afsnittet om istidens dyr - men det blev for meget for Hjalte. Der var mørkt i lokalet, og næsten alle dyrene kunne ved hjælp af en trykknap bringes til at udstøde voldsomme lyde, så han og Susanne fortrak, mens Loke og så på dyrene. Derefter gik vi i kælderen og spiste vore medbragte madpakker, selvom det var lidt tidligt at spise frokost.



Hjalte blev ved med at sige "ikke se", så vi aftalte, at han og Susanne tog hjem, mens Loke og jeg fortsatte med at se dyr.

Med nogle plastikmønter kunne man stemme om, hvilket af istidsdyrene, der var sejest. Loke gav dem alle et par stemmer, men bjørnen fik nok 15 stemmer.


Vi sluttede rundgangen med at se de istidsdyr, som stod udendørs, derefter fik Loke en is og vi gik til bussen. 


Da vi kom hjem, ville Loke gerne have en middagslur, så det fik han. Hjalte og Susanne var fortsat til Kolt for at handle lidt i Brugsen samt se på Koltgaardens nye pindsvin, som dog ikke var hjemme.

Aftensmaden blev kyllinge nuggets til drengene og hakkebøffer til de gamle. Hjalte hjalp Farmor med at skrælle kartofler.


Nu er Hjalte puttet, og Loke ser tegnefilm på fjerneren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar