søndag den 28. maj 2017

Til fødselsdag hos Hjalte

Hjalte fylder to år i dag, og forleden ringede han og spurgte, om vi havde lyst til at komme til brunch i anledning af dagen. Det havde vi da. Jeanettes mor gav et lift og hentede os her præcis klokken ni. På vejen hentede vi Jeanettes mormor og hendes hund Bella.

Hjalte og Bella blev hurtigt venner, da Bella så, at Hjalte havde en skål hundemad. Vi andre nød brunchen med frugt, ost, pålæg, røræg, bacon og små pølser. 



Efter maden hyggede Hjalte og Loke sig med vandpistoler i haven, og det endte med, at de begge måtte have tørt tøj på. Men sjovt var det.



På vej hjem fra Lyngby måtte vi holde igen for at større optog af veteranbiler. Om det har været et brudefølge eller biler fra det nærliggende museum i Gjern, ved jeg ikke. Desværre nåede jeg kun at få billede at den sidste bil i følget.


Herhjemme nød vi vejret lidt i haven, skønt det blæste en del. Vi spiste aftensmad, mens Susanne så herrehåndboldkampen mellem Skjern og Aalborg. Aalborg vandt stort og fortjent. Lige nu ser hun herrefodboldkampen mellem AGF og Viborg, hvor AGF fører med et mål mod nul.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar