mandag den 8. maj 2017

Generalforsamling på søfartsmuseet

Aarhus Søfarts Museum havde indkaldt venner af containerne til generalforsamling i dag klokken 1630. Museets generalforsamlinger plejer at forløbe i god ro og orden, men i år blev en undtagelse. For det første dukkede den på forhånd næsten valgte dirigent ikke op, for det andet blev en af revisorerne ikke genvalgt.

Kassereren, som skulle fremlægge regnskabet, måtte træde til som dirigent for den første del af mødet. Næstformanden, som skulle fremlægge bestyrelsens beretning, måtte dirigere anden halvdel.



Den nuværende bestyrelsesformand, Karl Nøhr, som samtidig er daglig leder, ønskede at blive fritaget for sin bestyrelsespost, hvilket blev imødekommet. Som kompensation for den mistede kasket fik han en flaske god rom.



Jo, der kom vist en lille tåre.

Naver-Jens, aka Jens Hansen, fik årets hædersgave - en flaske Captain Morgan af den mørke slags. Hædersprisen uddeles hvert år ved generalforsamlingen til en af de frivillige, som har ydet en ekstra indsats i det forgangne år. Det har Jens, og det, der sikkert har været afgørende, er at han er kommet til skade i "tjenesten". Og så måske også, at han et par gange har renset kloakken; han er vel ikke gammel slamrotte for ingenting.



Men bortset fra det, der ikke forløb i god ro og orden, så forløb generalforsamlingen i god ro og orden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar