mandag den 22. maj 2017

Naturhistorisk Museum igen igen

Marius havde også et ønske om at gense Naturhistorisk Museum samt se de nye dyr fra istiden, så det blev dagens tur. Tålmodigheden er dog ikke så stor, så en rundgang er ret hurtigt overstået - måske også fordi man glæder sig til hyggen med madpakker og juice.




I starten var Marius ikke helt tryg ved de store dyr fra istiden, men da vi havde spist madpakkerne og nydt en is i haven samt set elefanterne og mammutterne, ville han gerne se de store dyr igen, og nu havde han modet til selv at trykke på knappen, der fik bjørnen til at åbne munden og brøle.



På vej fra museet satte vi os på en bænk og nød det flotte vejr og udsigten til søen med ænder, blishøns og måger. Bag bænken kom et andepar meget tæt på os, måske kun 25 centimeter. Marius hilste pænt på dem med et "Hej And".


Herhjemme fik vi kaffe, saftevand og et par småkager. Susanne skulle passe sit arbejde på Koltgaarden, så Marius og jeg var overladt til hinandens selskab ved aftensbordet. Susanne havde forberedt boller i karry, som blot skulle varmes. Det blev til to og en halv portion til Marius - men "ris ka' jeg altså ikke li'", så de forblev i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar