tirsdag den 5. november 2013

Vi har passet Marius

Kenneth og Christina havde lyst til en kærestedag, inden Christina skal begynde på arbejde efter sin barselsorlov. De havde derfor spurgt Susanne om vi ville passe Marius, og det ville vi da gerne.

Marius blev afleveret først på formiddagen, og efter et lille måltid drog han sammen med Susanne til Kolt for at købe rugbrød. Det var også Susannes mening, at Marius skulle vises frem på Koltgaarden, men han faldt i søvn, så det droppede hun.

Han sov stadig, da de var her tilbage, og han sov i næsten tre timer. Han var frisk og i godt humør, da han vågnede og var klar til frokost i form af en leverpostejmad. Da han havde spist, hyggede vi os med at lege og han nød at sidde lidt hos sin farfar.

 
 
Men pligterne skulle også passes, og midt på eftermiddagen fulgte Marius sin farfar i køkkenet og agerede køkkenskriver, mens jeg begyndte at lave aftensmad. Kort efter var Kenneth og Christina her for at hente Marius. De fik en kop kaffe, inden de tre satte kursen mod Viborg.

Og nu står den sorte gryde på komfuret og simrer med en ituskåret flanksteak, lidt gullaschkød, gulerødder, porrer, løg, en sjat rødvin og en dåse hakkede tomater. Senere skal tilsættes en pakke lufttørret skinke, skåret i strimler. Resultatet skulle gerne blive noget der ligner italiensk oksekødsgryde. Uha, det kan kun blive godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar