fredag den 3. april 2015

Karla

Hanne og Per havde inviteret til påskefrokost, og det var anledning til for første gang at hilse på deres nye hund Karla.

Vi mødtes med Bente på Klostertorvet og fulgtes til Harlev. Rikke kunne desværre ikke komme med, da hendes hund Ludvig har haft dårlig mave de sidste to-tre dage.

Vi var i god til på Klostertorvet, så vi havde mulighed for at nyde det flotte forårsvejr. Hvis vi havde følt behov, kunne vi såmænd også have taget en lille lur, mens vi ventede på 11eren til Harlev.





Frokosten bestod af frikadeller, forskelligt pålæg, æg, bacon og spinat i ramekiner og ikke mindst sild med Hannes hjemmelavede karrysalat. Per elsker selv specialøl, så det var der selvfølgelig til maden.

Efter frokosten var vi en tur i haven, hvor vi legede med Karla og fik mulighed for at se Hannes anneksbutik, "Tulipaner og Tomater",  som faktisk holder åbent i morgen.





Karla er en rolig og godmodig hund - det eneste, der kan hidse hende op, er katte. Men det kan de til gengæld også. Den har endnu ikke lært at tigge ved bordet. Jeg tilbød at lære den det, men det tilbud faldt vist ikke i god jord.

Hanne kørte os hjem, og aftensmaden blev en portion yoghurt for Susanne og en rugbrød for mig.

Se flere billeder af Karla i dette Flickr-album

Se Hannes flotte hjemmeside på dette link

Ingen kommentarer:

Send en kommentar