søndag den 5. april 2015

Til fødselsdag hos Loke

Loke fylder fire år i morgen. Hans forældre havde valgt at fejre det i dag for bedsteforældre, papbedster, onkler og vedhæng - inklusive fem drengebørn.

Vi var indbudt til kaffe ved 14-tiden. Det passede bedst med 114eren fra Aarhus klokken 1215. Mens vi ventede på bussen, så vi, at mindst otte busser fra Abildschou læssede til Sjælland. Flest af Abildschous egne busser, men også flere indchartrede busser. ja, endda helt fra Nørager og Snedsted.



Jeg fik lov at tage et par billeder af Jeanettes efterhånden pænt runde mave. Nu er der cirka seks uger til vores barnebarn nummer seks ser dagens lys.


Kenzo var desværre ikke hjemme. Hans menneskeforældre havde valgt at parkere ham hos en nabo, så han ikke skulle blive kulret mellem så mange mennesker. Lidt en skam, for Susanne havde købt et stort tyggeben til ham, men det må han så hygge sig med i morgen.

Jeanette havde bagt en flot kage, formet som en fodbold, til Loke, som - næsten helt uden hjernevask - er 100 % AGF-fan. Jeanettes fars kæreste havde bagt kagemand, som var udformet som en fodboldspiller, og det hele blev fuldendt ved, at AGF i dag vandt 2-1 over Vendsyssel.





Invitationen lød også på aftensmad, men vi var begge - mest mig - lidt matte efter et par lange dage, så vi valgte at tage 114eren hjem fra Anbæk klokken 1706.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar