lørdag den 4. april 2015

Påskefrokost

Britta og Niels havde inviteret til påskefrokost i dag. Vi havde købt en one-day-ticket hos Arriva og ville egentlig kun have brugt den til hjemrejsen, da vi havde planlagt at tage en X-bus til Videbæk på udrejsen. Men vi var i så god tid i Aarhus, at vi kom med Arriva toget klokken 0809 og havde en mægtig flot køretur på strækningen mellem Skanderborg og Herning. Der var ikke en krusning på vandet i søerne, og vi så desuden en del dyr: harer, rådyr, viber og en fiskehejre.

Niels hentede os i Herning, og vi fik en kop kaffe og et rundstykke ved ankomsten i Grønbjerg. Morten, Jeanette og drengene havde måttet melde afbud, da begge drengene var syge. Men viborgerne kom, og vi nød en dejlig frokost med sild, pålæg, lun leverpostej, tarteletter, rejer, laks, øl, snaps og sodavand, som vi hver især havde bidraget med. Som sædvanlig var Marius den første ved bordet.



Ungerne hyggede sig med ipatter, og de to store var i haven og lege. Emil fandt sammen med en nabodreng og legede lidt med ham.








Efter at have fået en hotdog som aftensmad, kørte Britta os til Herning, hvor vi ankom klokken 1919 til toget, som kørte klokken 1921. Vi nåede det lige akkurat.

Vi var godt trætte, da vi kom hjem. Christina sendte en sms, at de også var kommet godt hjem, og at Marius var lidt skidt og havde feber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar